Ceremonie

Een ceremonie is een plechtigheid die een belangrijke gebeurtenis markeert.

Belangrijke gebeurtenissen in ons leven zijn geboorte, trouwen en sterven. Daartussenin zijn er belangrijke momenten die ook een grote waarde hebben.

Graag willen we belangrijke gebeurtenissen een extra tintje geven, alsof het daardoor benadrukt wordt en een soort mijlpaal in ons leven vertegenwoordigd.

Is er een nieuwe wereldburger of burgers geboren en wilt u dit een speciaal tintje geven om hem of haar te verwelkomen, samen met u kan ik daar een ceremonie voor ontwerpen.

Wilt u trouwen en naast het burgerlijk deel toch nog iets speciaals doen, niet in een kerk omdat dit niet in of niet meer in uw leven past, dan is er de mogelijkheid in overleg met u daar een speciale ceremonie voor te ontwerpen.

Is er een dierbaar persoon overleden en wilt u iets bijzonders maken van het afscheid van deze aarde, samen met u is daar een ceremonie voor te ontwerpen.

Er wordt op de eerste plaats rekening gehouden met de wensen en achtergronden van de betrokken personen en samen gekeken wat past bij het leven van deze persoon of personen.

U kunt mij hiervoor inhuren. In overleg met u en afhankelijk wat en waar zullen de kosten besproken worden.

U kunt mij bereiken via g.hartsink@hetnet.nl

Op dit mail adress kunt u de vragen die u hebt voorleggen, om welke gelegenheid het gaat etc. Laat ook uw telefoonnummer achter, dan neem ik contact met u op.


De ceremonie is eigenlijk niet te omschrijven want er is niet echt een beschrijving die er dichtbij in de buurt komt. Zo bijzonder en intens was het. Het was gevoel dat wij hadden was heel diep en puur waarbij wij tot in het diepst van ons zijn op alle niveaus met elkaar verbonden werden wat extra kracht kreeg door het uitspreken van 7 chakra’s naar elkaar.

Waarbij dit een extra dimensie kreeg door ze uit te spreken in het nabij zijn van mensen die ons dierbaar zijn. Deze kosmische verbinding zorgde ervoor dat de cirkel na het wettelijke gedeelte rond is en dat wij op alle niveaus met elkaar echt verbonden zijn!

Veel liefs,

Charles & Marielle Giesberger